Betevé en directo, Online

0

Betevé en directo, Online

Betevé, anteriorment anomenada BTV, és un mitja de comunicació públic gestionat per Informació i Comunicació de Barcelona, societat anònima municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

El mitjà va iniciar les seves emissions el 3 de novembre de 1994 als estudis de Via Laietana de Barcelona, i després de gairebé 11 anys es va traslladar al districte tecnològic del 22@ al Poblenou l’any 2005. Els eixos estratègics dels continguts de Betevé són la cultura, la informació i la divulgació. Cultura en horari de prime time, informació amb anàlisi i profunditat, i divulgació de continguts a través de diferents suports: televisió, ràdio, web i perfils socials.

Sitio Web Facebook Twitter Instagram TV a la CartaWarning: require(/customers/2/b/6/teleame.com/httpd.www/directostv/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper): failed to open stream: No such file or directory in /customers/2/b/6/teleame.com/httpd.www/directostv/wp-includes/comment-template.php on line 1510 Fatal error: require(): Failed opening required '/customers/2/b/6/teleame.com/httpd.www/directostv/wp-content/plugins/td-composer/legacy/Newspaper/' (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/2/b/6/teleame.com/httpd.www/directostv/wp-includes/comment-template.php on line 1510 WordPress › Error

El sitio está experimentando dificultades técnicas.