TV Rozafa Live TV, Online
TV Rozafa Live TV, Online

Qe nga krijimi i tij, TV Rozafa nepermjet programeve te tij te mirenjohura ka qene nje dritare e cila ka pasqyruar per qytetaret shqiptare probleme sociale dhe ekonomike si te individit ashtu edhe te bashkesise. Gjithashtu ai eshte nje burim i besueshem per perhapjen e informacionit

Sitio Web Facebook Twitter Instagram TV a la Carta